e-planner   |   Demo
e-planner , si totul vine de la sine....

Solutia de planning completa pentru afacerea ta!
Planner, agenda, organizer, gestiunea clientilor, gestiunea stocurilor, gestiunea operatiilor, rapoarte. Totul combinat intr-o aplicatie on-line.

Modulele e-planner [ compara modulele ]


e-plannerOffice este ideal pentru orice birou, firma sau companie care are nevoie sa isi organizeze, sincronizeze si sa isi planifice programul de lucru, cat si pastrarea unui istoric al clientilor si al comunicarii intre angajati.

e-plannerSalon este special conceput pentru saloanele de coafura, masaj si alte activitati care implica programarea clientilor. Acest modul include si modulul de gestiune a materialelor achizitonate de firma si folosite in activitatea salonului. Prin intermediul retetelor operatiilor, aveti sub control continuu stocurile de materiale existente si ce se foloseste pentru operatiile efectuate.

e-plannerMed este special conceput pentru cabinete medicale de orice fel. Agenda si planner-ul pentru cabinete medicale permite evidenta programarilor dar si pastratea fiselor pacientilor, tiparirea consimtamantului pacientului, evidenta vaccin si altele.

Testeaza GRATUIT!       
Testeaza GRATUIT!       
Testeaza GRATUIT!       
Copyright ©2009 ADAVIO IT SOLUTIONS. Toate drepturile rezervate.
design by Adavio


Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.